ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς

Πληροφορίες λένε ότι ο 32χρονος πιλότος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ, δεν έδειξε στοιχεία μεταμέλειας
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ, δεν έδειξε ιδιαίτερα στοιχεία μεταμέλειας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρκετά ευδιάθετος, σύμφωνα με μαρτυρίες παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (19/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ που παραμένει υπό σύλληψη.

Μάλιστα κάποια στιγμή φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα», σε μια φράση που μάλλον προκαλεί προβληματισμό, καθώς δείχνει διάθεση να ξεχάσει άμεσα αυτό που έγινε με την Καρολάιν.

Γενικότερα ο 32χρονος πιλότος καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ δεν έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στοιχείο λύπης και μετάνοιας.

Τις μέρες αυτές μαζί με το συνήγορό του σχεδίαζαν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ενώ κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή παρουσιάστηκε και πάλι ανέκφραστος.

Πάντως κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον δράση, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος, παίζοντας θέατρο.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι  στο φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής τα οποία ο δικηγόρος του έπρεπε πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος: Επιστροφή Κουλούρη στο Περιστέρι!

Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Περιμένουν στις φυλακές οι ποινικοί τον πιλότο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.