Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ, δεν έδειξε ιδιαίτερα στοιχεία μεταμέλειας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρκετά ευδιάθετος, σύμφωνα με μαρτυρίες παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (19/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ που παραμένει υπό σύλληψη.

Μάλιστα κάποια στιγμή φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα», σε μια φράση που μάλλον προκαλεί προβληματισμό, καθώς δείχνει διάθεση να ξεχάσει άμεσα αυτό που έγινε με την Καρολάιν.

Γενικότερα ο 32χρονος πιλότος καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ δεν έδειξε σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στοιχείο λύπης και μετάνοιας.

Τις μέρες αυτές μαζί με το συνήγορό του σχεδίαζαν την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ενώ κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή παρουσιάστηκε και πάλι ανέκφραστος.

Πάντως κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον δράση, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος, παίζοντας θέατρο.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι  στο φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής τα οποία ο δικηγόρος του έπρεπε πρώτα να μελετήσει προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος: Επιστροφή Κουλούρη στο Περιστέρι!

Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Περιμένουν στις φυλακές οι ποινικοί τον πιλότο