ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για τη πρόθεση της Καρολάιν που θα κρίνει πολλά!

H ψυχολόγος του ζευγαριού έκανε μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη σε σχέση με τον φόνο στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για τη πρόθεση της Καρολάιν που θα κρίνει πολλά!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: H ψυχολόγος του ζευγαριού έκανε μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη σε σχέση με τον φόνο στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως γράψαμε 20.000 ευρώ είχε λάβει από τη μητέρα της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Σε νεότερες εξελίξεις, η ψυχολόγος του ζευγαριού, μέσω της συνηγόρου της Ελένης Μυλωνοπούλου, έκανε γνωστό πως η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στον πιλότο, πως θέλει να χωρίσουν πριν ξεκινήσουν οι συνεδρίες, όσον αφορά την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε στην πελάτισσα μου για να τις δώσει συμβουλές πως να το διαχειριστεί.

Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει σχέσεις με τους γονείς του δράστη. Γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι».

Επίσης αποκάλυψε πως η άτυχη κοπέλα δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης της, Λυδίας, στην Αθήνα αλλά ήθελε το γεγονός αυτό να συμβεί στις Φιλιππίνες.

Τέλος είπε πως η εντολέας της από την αρχή είχε δώσει αυτά τα στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ, γι’ αυτό και μπήκε ο 32χρονος, στο… μάτι των αρχών.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, δήλωσε στον ΣΚΑΪ, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγόρασε το οικόπεδο, με χρήματα της μητέρας της άτυχης κοπέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η αδελφή της Καρολάιν – Οι αναρτήσεις μετά την δολοφονία

Ολυμπιακός: Η τελευταία κίνηση για τον Βάτσλικ

Survivor spoiler 4/7: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης πάει τελικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για τη πρόθεση της Καρολάιν που θα κρίνει πολλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.