ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Προδομένη παραδέχθηκε πως αισθάνεται η Σίσσυ Χρηστίδου από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προδομένη παραδέχθηκε πως αισθάνεται η Σίσσυ Χρηστίδου από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η παρουσιάστρια του Open κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αποκάλυψε ότι είχε προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Έτσι η εξέλιξη της υπόθεσης και η ομολογία του τελευταίου ότι αυτός είναι ο δράστης όπως ήταν φυσικό την τάραξε

Μάλιστα η Χρηστίδου εξήγησε πως ήταν από εκείνους που δεν πίστευαν οτι μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος και στις διάφορες συζητήσεις που είχε με συναδέλφους της (πριν το έγκλημα αποκαλυφθεί) τον υπερασπιζόταν απέναντι σε όσους τον υποψιάζονταν.

Τελικά το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε πως εκείνος είναι ο δολοφόνος!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τόνισε σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εγώ αισθάνομαι προσωπικά προδομένη γιατί είχα και εγώ προσωπική επικοινωνία με τον Μπάμπη…»!

Συνεχίζοντας μέσα από την κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Όσες φορές τέθηκε στο γραφείο, εγώ δεν μπορούσα ούτε να το σκεφτώ, ούτε να το διανοηθώ κι έβαζα τις φωνές στους υπόλοιπους δημοσιογράφους, έλεγα «τι είναι αυτά που λέτε, δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που έχει ζήσει τέτοια τραγωδία.»! Δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Γυρνώντας πίσω και κοιτώντας τα πλάνα είναι εύκολο όλοι μας να λέμε «α, πως ήταν ψυχρός, πως κοίταξε εκεί…» κατόπιν εορτής…»

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην έναρξη της με το που έπεσε το σήμα της εκπομπής, αναφώνησε «Όχι άλλους Μπάμπηδες» και είπε: «Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο… Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.