ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν ομολογεί ο πιλότος – Εξετάζει την έκδοση εντάλματος η αστυνομία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε δύσκολη θέση ο σύζυγος της Κάρολαϊν, αλλά δεν ομολογεί. Τι σκέφτεται να κάνει η αστυνομία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν ομολογεί ο πιλότος – Εξετάζει την έκδοση εντάλματος η αστυνομία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε δύσκολη θέση ο σύζυγος της Κάρολαϊν, αλλά δεν ομολογεί. Τι σκέφτεται να κάνει η αστυνομία.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε ένα μόνο αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής. Η αστυνομία σκέφτεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Οι απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς του τμήματος των ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ και αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι πεπεισμένοι πως αυτός σκότωσε την Κάρολαϊν.

Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει τριετές στον Μήτογλου»

ΑΕΚ: «Πάπαλα» ο Γούτας!

Ολυμπιακός: Ο εξτρέμ που ψάχνει και ο Ονιεκούρου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν ομολογεί ο πιλότος – Εξετάζει την έκδοση εντάλματος η αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.