ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις ντοκουμέντο από τον μαραγκό που έφτιαξε την σπασμένη πόρτα

Ο μαραγκός που έφτιαξε μία σπασμένη πόρτα λίγο πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε για το εν λόγω περιστατικό.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις ντοκουμέντο από τον μαραγκό που έφτιαξε την σπασμένη πόρτα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο μαραγκός που έφτιαξε μία σπασμένη πόρτα, μίλησε για το εν λόγω περιστατικό.

Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να συγκλονίζει άπαντες και ακόμα υπάρχουν ερωτήματα τα οποία χρίζουν απάντησης.

Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, υπήρξε ακόμα ένα περιστατικό που γεννά ερωτήματα σχετικά με το αν υπήρξε και άλλο περιστατικό βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, με μία πόρτα σπασμένη.

Ο μαραγκός που ανέλαβε την επισκευή της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T Live» του Alpha, μίλησε για το τι γνωρίζει από το εν λόγω περιστατικό.

«Περίπου τον Απρίλιο μου είχε φέρει μία σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μία λοξή πόρτα που συνήθως μπαίνουν στις μεζονέτες που είναι λοξές από τα κεραμίδια. Μπαίνουν πάνω ψηλά. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα, οτιδήποτε, ήταν λευκή. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και σοφίτας».

Και συνέχισε μιλώντας για το αν γνωρίζει ποιος ήταν ο λόγους που την έσπασαν: «Μου είπε ότι είχε κλειστεί το παιδί του μέσα, δεν μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα».

«Η πόρτα ήταν σαν να παίρνεις φόρα να τη σπάσεις. Δεν ήταν από κλειδαρά ανοιγμένη, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Είχαν σπάσει οι μεντεσέδες και από τη μεριά της κλειδαριάς, είχε ανοίξει από τη μπροστινή μεριά είχε σπάσει», συνέχισε.

Τέλος, ρωτήθηκε για το πως του φάνηκε ο 32χρονος δολοφόνος και αν είχε κάποια περίεργη συμπεριφορά όταν πήγε στο μαγαζί του:  «Η συμπεριφορά του ήταν μία χαρά. Ένας κύριος, μιλούσε στον πληθυντικό, φαινόταν ένα πολύ σοβαρό παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετράλωνα – Βιασμός: Σοκάρει η μητέρα του δράστη «Εύχομαι να τον πιάσετε – Δεν αντέχω άλλο»

Εμβολιασμός: Αυτά ειναι τα ποσοστά των γιατρών και των νοσηλευτών που δεν έχουν εμβολιαστεί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Νικολούλη: Έδωσε στον αέρα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που ίσως κρύβει πολλά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις ντοκουμέντο από τον μαραγκό που έφτιαξε την σπασμένη πόρτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.