ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έκπτωτος» ο Μπαλάσκας μετά τα όσα είπε για τη δολοφονία της Καρολάιν

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έκπτωτος» ο Μπαλάσκας μετά τα όσα είπε για τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας είχε διατάξει κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή αστυνομικού.

Πλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα enikos.gr, ο Σταύρος Μπαλάσκας, o οποίος στις 22 Ιουνίου είχε δεχθεί επίθεση με μπογιές στο σπίτι του, τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο MEGA: «Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Κρεμασμένο το σκυλί ενώ είχε ήδη πεθάνει, ληστεία αποδεδειγμένα μέσα στο πρώτο τριήμερο ξέραμε ότι δεν είχε γίνει, για τις κάμερες δεν υπήρχε τίποτα σε απόσταση 10 χλμ. Απλά έπρεπε να μείνει ήσυχος, μέχρι να τον δέσουμε και να τον μαγκώσουμε. Τέλος, είναι τόσο απλό…

Με παραξένευσε που έκανε οκτώ ώρες να σπάσει. Αυτό δείχνει πρώτα απ’ όλα ότι είναι βλάκας. Διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ‘τα χασε και τρελάθηκε’, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή… Τώρα τέλειωσε, έσβησε… Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. ‘Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ…’, πρώην έντιμος βίος… Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με αυτή τη σκηνοθεσία; Τώρα θα πάρει δόλο, χίλια πράγματα πάνω του, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό…».

 

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Πήρε τον έμπειρο μέσο – Το βιογραφικό του

Αυτός είναι ο μαστροπός αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Survivor: Ξέσπασε η Μαριαλένα στη Μαλέσκου – Τι είπε για τους Amigos – Με ποιους δε μιλιέται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έκπτωτος» ο Μπαλάσκας μετά τα όσα είπε για τη δολοφονία της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.