ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επίθεση με «κατάρες» στο προφίλ του πιλότου από τον αγανακτισμένο κόσμο

Βροχή αρνητικών σχολίων δέχεται το προφίλ στο Instagram, συζυγοκτόνου πιλότου από εξαγριωμένους πολίτες.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επίθεση με «κατάρες» στο προφίλ του πιλότου από τον αγανακτισμένο κόσμο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βροχή αρνητικών σχολίων δέχεται το προφίλ στο Instagram, του καθ ομολογίαν δολοφόνου και συζύγου της Καρολάιν Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, από εξαγριωμένους πολίτες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του «κύμα» οργής έχει «κατακλύσει» το προφίλ του στο instagram, με τον κόσμο να στέλνει τις «κατάρες» του στον 32χρονο πιλότο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι 18 αναρτήσεις που έχει κάνει έχουν «γεμίσει» με εκατοντάδες υβριστικά σχόλια τα οποία γίνεται αντιληπτό ότι δεν μεταφέρονται σε ένα δημοσιογραφικό σάιτ.

Τελευταίο του ποστ αυτό από τον γάμο του με την Καρολάιν που τους δείχνει μαζί ως νεόνυμφους να δείχνουν πως ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Που να γνώριζε η άτυχη νεαρή μητέρα ότι λίγους μήνες αργότερα θα έβρισκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του άνδρα που είχε επιλέξει για σύντροφο της ζωής της και πατέρα του παιδιού της.

Αυτή η ανάρτηση συγκεντρώνει και τα περισσότερα σχόλια. Όπως και μία ακόμη πιο κάτω που τον δείχνει να κρατά το 11 μηνών βρέφος από το οποίο ο ίδιος στέρησε τη μάνα του με βάναυσο τρόπο. Σε αυτήν οι τοποθετήσεις των χρηστών «κουβαλούν» και τη μεγαλύτερη οργή.

Εντύπωση πάντως κάνει ότι όσο περνούν οι ώρες το προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκτά όλο και περισσότερους ακολούθους! Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ξεπεράσει τους 17,5 χιλιάδες, κι αυτό παρότι είναι ανοικτό για όποιον θέλει να το δει και να σχολιάσει.

Ίσως ο κόσμος να θέλει να δει μήπως κάποια στιγμή ο δράστης του φονικού προβεί σε κάποια ανάρτηση, σε κάποια τοποθέτησή για την πράξη του; Κι έτσι να είναι ενήμερος ώστε να απαντήσει άμεσα; Ποιος ξέρει…

Δείτε κάτω μερικές από τις αναρτήσεις του οι οποίες συγκεντρώνουν την οργή του κόσμου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επίθεση με «κατάρες» στο προφίλ του πιλότου από τον αγανακτισμένο κόσμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.