ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται και νέα σύλληψη εμπλεκόμενου – Ραγδαίες εξελίξεις

Στην υπόθεση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει κάποιο άτομο από το συγγενικό περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται και νέα σύλληψη εμπλεκόμενου – Ραγδαίες εξελίξεις

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρίλερ εξελίσσεται στην γνωστή υπόθεση, καθώς η αστυνομία είναι κοντά στην σύλληψη και δεύτερου ατόμου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στο να περάσει χειροπέδες και σε άλλο άτομο για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αυτό φαίνεται να είναι από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον που έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει την δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η εφημερίδα Ontime, θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, πολύ σύντομα. Καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται να «δένουν» τον άνθρωπο, που ήταν στο στόχαστρο των αρχών.

Μάλιστα το άτομο αυτό είχε και κοντινές σχέσεις και με την οικογένεια της Καρολάιν. Όμως δεν εμπλέκεται σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας στο σχέδιο της δολοφονίας.

Αντίθετα δείχνει να έχει βοηθήσει τον πιλότο, στην προσπάθεια που έκανε στην συνέχεια, για να αποκρύψει το γεγονός από τις αρχές.

Ίσως μάλιστα να έχει σχέση ο άνθρωπος αυτός και με τις απειλές που δεχόταν η ψυχολόγος της εκλιπούσας. Καθώς αυτές έγιναν όταν το περιστατικό είχε γίνει γνωστό και η κα. Μυλωνοπούλου, είχε κληθεί να καταθέσει, ότι γνώριζε για την υπόθεση, της δολοφονίας στην μεζονέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταματης γονίδης: «Γιατί να γίνουν οι εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα, όταν υπάρχουν τόσα μέρη;»

Απαγορευτικές οι εξετάσεις για τους Έλληνες λόγω κόστους και έλλειψης νοσοκομείων

ΕΠΟ: Ο Ζαγοράκης δεν είχε λόγο πουθενά – Ούτε στην Εθνική!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται και νέα σύλληψη εμπλεκόμενου – Ραγδαίες εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.