ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται τεράστια ανατροπή – Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα!

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά την 11η Μαΐου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, με τις αστυνομικές αρχές
Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται τεράστια ανατροπή – Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα!

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά την 11η Μαΐου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, με τις αστυνομικές αρχές να φαίνεται πως κρατούν πλέον νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Ρεπορτάζ του Mega, έκανε γνωστό πως είναι πιθανό να έχουμε ολική ανατροπή στην ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Η έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία δεν φαίνεται να έχει αποδώσει καρπούς και να έχει επιφέρει από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν τη δράση των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.

Λίγα είναι και τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο υπάρχει μια μαρτυρία πολίτη, που μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στην συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν. Για παράδειγμα, το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Ένα ακόμα ζήτημα, που απασχολεί τις Αρχές είναι πως το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Απάντηση επίσης δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους.

Τέλος, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, «κλειδί» για την υπόθεση θα αποτελέσει η νέα κατάθεση του συζύγου της 20χρονης.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής:

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: Δεν είναι σωστές οι πληροφορίες για πιθανούς υπόπτους

«Πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφορικά με τις έρευνες για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός που προκαλεί ερωτήματα

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά την πιθανή εμπλοκή του 43χρονου Γεωργιανού στη ληστεία και αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν επιχείρησε να φύγει με πλαστά έγγραφα από τη χώρα μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων του Εβρου. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων, μαζί με τέσσερις συνεργούς του, στις 5 Μαρτίου στο Πικέρμι. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και συνεχίζεται η ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας.

Ο Γεωργιανός φέρεται να τηρεί «αρνητική στάση» και δεν δέχεται να συνεργαστεί ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση «αφήστε με να το σκεφτώ», απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι του ζητούσαν να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τη ληστεία και το έγκλημα Γλυκά Νερά, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην υπόθεση.

Παράλληλα, και ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, από μία απομακρυσμένη προσπάθεια αναγνώρισης με ηλεκτρονικό τρόπο αρχικά, δεν φαίνεται να μπορεί με πει με σιγουριά πως ο 43χρονος είχε συμμετοχή στο έγκλημα.

Δεν αποκλείεται αυτή να γίνει και πίσω από τα… φιμέ τζάμια του δωματίου αναγνωρίσεων κατηγορουμένων αλλά και πιθανή φωνητική προσπάθεια αναγνώρισης, καθώς ο δολοφόνος της Καρολίνας ήταν εκείνος που μίλησε στους «ψηλούς» συνεργούς του σε μία γλώσσα που ο 33χρονος πιλότος δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της!

Σχίνος Κορινθίας: Μεγάλη φωτιά – Δόθηκε εντολή εκκένωσης οικισμού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται τεράστια ανατροπή – Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.