ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρευνα στα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 2 μήνες μετά τον φόνο

«Ο δολοφόνος της γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα», δηλώνει ο καπετάνιος ο οποίος είχε επιφορτιστεί από την αστυνομία να τον μεταφέρει στην Σκιάθο
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρευνα στα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 2 μήνες μετά τον φόνο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο δολοφόνος της γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα», δηλώνει ο καπετάνιος ο οποίος είχε επιφορτιστεί από την αστυνομία να τον μεταφέρει στην Σκιάθο, για να μεταβεί με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου ομολόγησε τη δολοφονία.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος, που συνέβαλε στη μυστική επιχείρηση της αστυνομίας για μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επιχείρηση μεταφοράς του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στη Σκιάθο κάνει λόγο για ένα εξαιρετικά οργανωμένο σχέδιο.

«Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί», ανέφερε ο κ. Άνθιμος.

Όπως προκύπτει από τον καπετάνιο, ο καθ΄ ομολογία δράστης ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε.

«Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πριν από λίγο ήταν στο μνημόσυνό της», είπε χαρακτηριστικά.

Ερευνώνται τα οικονομικά του συζυγοκτόνου

Η οικονομική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών του 12 ανακριτή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι, και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε ζητήσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τις συνεδρίες με την εντολέα της. Ενδεικτικό ήταν ότι είχε αποφασίσει η βάφτιση του παιδιού να γίνει στις Φιλιππίνες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου ο ανακριτής να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τις καταθέσεις όσο και για τις συναλλαγές που εκτελούσε πριν και μετά τον φόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Europa Conference League: Πήραν ορισμούς Φωτιάς, Σκουλάς και Τζήλος!

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι συμβαίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Ποιοί κινδυνεύουν σοβαρά

Survivor spoiler Τελικός: Ανατροπή! Αυτός πήρε τις περισσότερες ψήφους και πάει για νίκη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρευνα στα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 2 μήνες μετά τον φόνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.