ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια

Η οικογένεια της Καρολάιν έκανε αίτημα προκειμένου να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν έκανε αίτημα προκειμένου να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Νέες εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που αφορά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, που έμεινε χωρίς μητέρα, αλλά και πατέρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Εκεί κατέθεσε αίτημα στην εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αναλάβει η οικογένεια την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και μάλιστα θα γίνει σήμερα η συνεδρίαση.

«Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είμαι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά της οικογένειας του 33χρονου πιλότου με το οποίο ζητεί επιμέλεια από κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: Ανανεώνει και μένει στην Μπαρτσελόνα!

Καλάθης: «Τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της Ελλάδας»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Μπάμπη «Σε 10 με 15 μήνες η δίκη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.