ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτρωγε ξύλο στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνίασης της άγριας δολοφονίας κάνει η Εφ.Συν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτρωγε ξύλο στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνίασης της άγριας δολοφονίας κάνει η Εφ.Συν.

Όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών στο πρωτοσέλιδό της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά «Τέσσερις μέρες έτρωγε ξύλο στη ΓΑΔΑ Γεωργιανός για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν».

Προτού ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν ομολογήσει την πράξη του, οι έρευνες φαίνεται πως είχαν στραφεί αλλού για την Ελληνική Αστυνομία.

Η Κοινότητα της Γεωργιανής Διασποράς στην Ελλάδα μέσω ανακοίνωσής της ζήτησε από τα εγχώρια ΜΜΕ να επανορθώσουν για τον διασυρμό της κοινότητάς τους, κατά την κάλυψη των εξελίξεων για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κοινότητα της Γεωργιανής Διασποράς στην Ελλάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τη μεγάλη μας λύπη για την κάλυψη των γεγονότων σε σχέση με τη δολοφονία από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζητάμε την αντίδραση της πολιτείας.

Καθόλη τη διάρκεια των ερευνών τα ΜΜΕ δε σταμάτησαν να αναφέρονται σε πιθανούς υπόπτους με εθνικό προσδιορισμό.

Ο συλληφθείς συμπατριώτης μας υπέστη διαπόμπευση, ψυχικές και σωματικές βλάβες δίχως καν να έχει καταδικαστεί για καμία από τις κατηγορίες που του προσάπτονται ή προσάπτονταν.

Η κάλυψη των γεγονότων από τα ΜΜΕ κατάφερε μόνο να δημιουργήσει και να σπείρει πανικό και μένος, τροφοδοτώντας το μίσος και τον ρατσισμό στην Ελληνική Κοινωνία.

Αναμένουμε τα εγχώρια ΜΜΕ να επανορθώσουν για τον επαναλαμβανόμενο δημόσιο διασυρμό της Γεωργιανής Κοινότητας στην Ελλάδα, ασκώντας προπαγάνδα, χωρίς κανένα επίσημο στοιχείο. Συμβαίνει πολλα χρόνια τώρα, καιρός να σταματήσει και να επιβληθούν ποινές σε όσους δεν υπηρετούν το επάγγελμα τους σωστά.

Νανά Τεβντοράτζε

Αβταντίλ Γκιουνασβίλι

Εκπρόσωποι της Κοινότητας Γεωργιανής Διασποράς στην Ελλάδα»

Οι δηλώσεις του Γεωργιανού που κατηγορεί οτι τον έδερναν στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”».

Αυτό είναι το video από τον τηλεοπτικό σταμό TV IMEDI της Γεωργίας όπου παρουσίασε αποκλειστικά το θέμα. Οι αντιδράσεις του κόσμου στο video αυτό στο youtube είναι ενδεικτικές της οργής που νιώθουν για την άδικη όπως αποδείχτηκε επίθεση στον συμπατριώτη τους. Ο κόσμος ζητά να δοθεί αποζημίωση στον Γεωργιανό αλλά και το ελληνικό κράτος να ζητήσει επίσημα συγγνώμη από τη χώρα τους.

Διαβάστε επίσης:

Copa America 2021: Ουρουγουάη – Χιλή 1-1: Πήρε τον πρώτο της βαθμό η… παρέα του Σουάρες!

Σαν σήμερα: Το «χέρι του Θεού» και το γκολ του αιώνα από τον Μαραντόνα (vids)

Κικίλιας: Επίσκεψη στη Μαριέττα Γιαννάκου που νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτρωγε ξύλο στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.