ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι περνάει η μικρή Λυδία στην Αλόννησο!

Η μικρή Λυδία η μητέρα της οποίας δολοφονήθηκε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει αρχίσει τη νέα της ζωή με τους παππούδες της στην Αλόννησο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι περνάει η μικρή Λυδία στην Αλόννησο!

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται όσο αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αφού όπως έγινε γνωστό το σπίτι που έγινε ο φόνος της Καρολάιν έχει πλέον ενοικιαστεί.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο ΑΝΤ1 και το Πρωινό, στο σπίτι βρίσκεται πλέον ένας Άραβας που μάλιστα θα φέρει και την οικογένεια του για να μείνει εκεί.

Ο ίδιος δε γνώριζε ότι στο συγκεκριμένο σπίτι είχε γίνει αυτό το τραγικό συμβάν, ενώ οι αλλαγές που έχουν γίνει στο ακίνητο είναι πάρα πολύ λίγες, αν και λεγόταν πως έχει περάσει ολόκληρη ανακαίνιση.

Το θέμα πλέον είναι τι θα γίνει με τον νέο ενοικιαστή, ο οποίος από τη στιγμή που έμαθε για το σπίτι είναι σε πολύ πεσμένος ψυχολογικά.

Από κει και πέρα το βασικό θέμα είναι η μικρή Λυδία, η οποία πλέον έχει μπει σε μία νέα ζωή χωρίς τη μητέρα και τον πατέρα της.

Το κοριτσάκι περνάει χαλαρές στιγμές με τους παππούδες της να έχουν πέσει πάνω της προκειμένου να μην της λείψει τίποτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτσι περνάει η μικρή Λυδία στην Αλόννησο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.