ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται σενάριο που φέρνει… τούμπα όλη την υπόθεση!

Μυστήριο συνεχίζει να υπάρχει γύρω από τη δολοφονία, που συγκλόνισε στην Ελλάδα, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται σενάριο που φέρνει… τούμπα όλη την υπόθεση!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο συνεχίζει να υπάρχει γύρω από τη δολοφονία, που συγκλόνισε στην Ελλάδα, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας επιχειρούν να λύσουν τον γρίφο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Στο τραπέζι έχει πέσει τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο το οποίο δίνει απαντήσεις για την υπόθεση.

Στα αναπάντητα ερωτήματα του πώς οι ληστές δεν είχαν μαζί τους ούτε καν μονωτική ταινία και σπάγκο, γιατί έκαναν τόσο αψυχολόγητες κινήσεις και γενικώς γιατί έδρασαν με τόσο ερασιτεχνικό τρόπο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για σεσημασμένους ληστές όπως πίστευαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές, αλλά για σπείρα ανήλικων, που χτύπησε για πρώτη φορά.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάση, εξηγεί εν πολλοίς και γιατί τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έδωσαν τα αποτελέσματα που περίμεναν οι αξιωματικοί. Από τη στιγμή που δεν είναι σεσημασμένοι και δεν έχουν ποινικό μητρώο, δεν υπάρχει και DNA τους στη βάση δεδομένων της αστυνομίας, ώστε να γίνει και η ταυτοποίηση.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως και τα άλλα σενάρια, που εξέταζαν τις προηγούμενες μέρες οι αρχές έχουν απορριφθεί. Κύκλοι της αστυνομίας σημειώνουν με νόημα ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα εξελίξεων.

Θεωρούν ότι το ανθρωποκτονιών δεν σχολίαζε το παραμικρό το προηγούμενο διάστημα γιατί έδενε την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία για τον δράστη. Θεωρούν λοιπόν ότι μέσα στην εβδομάδα οι αρχές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα δούμε τις πρώτες προσαγωγές που θα οδηγήσουν στη λύση του γρίφου των Γλυκών Νερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διούδης: Ο Παναθηναϊκός «ακούει» προτάσεις- Έχει βρεθεί ο επόμενος «Νο1»!

Τι ισχύει για τη συμμετοχή Β’ ομάδας του Άρη στη Super League 2

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Άνοιξαν τα ραντεβού για τους άνω των 18 – Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια και για τους 30-34

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζεται σενάριο που φέρνει… τούμπα όλη την υπόθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.