ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γείτονες και φίλοι ανατρέπουν τις δηλώσεις του Μπάμπη για την Καρολάιν

Ως μια πολύ καλή μητέρα περιγράφει την Καρολάιν το ζευγάρι που διέμενε δίπλα στην μεζονέτα που έγινε το φονικό.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γείτονες και φίλοι ανατρέπουν τις δηλώσεις του Μπάμπη για την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ως μια πολύ καλή μητέρα περιγράφει την Καρολάιν το ζευγάρι που διέμενε δίπλα στην μεζονέτα που έγινε το άγριο φονικό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα λοιπόν με τους γείτονες έγινε ξεκάθαρο στις αρχές πως η 20χρονη Καρολάιν ήταν μια εξαιρετική μητέρα που πάνω από όλα είχε την φροντίδα της μικρής Λυδίας.

Ένα κορίτσι με ένα μωρό στην αγκαλιά που το φρόντιζε συνέχεια και δεν το εγκατέλειπε ποτέ. Η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έβλεπε καθημερινά την 20χρονη μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε με έμφαση πως για το κορίτσι αυτό το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα.

Δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως θα μπορούσε να έχει συμβεί ποτέ αυτό που ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φριχτό έγκλημα, ότι δηλαδή είχε σηκώσει νωρίτερα χέρι στο μωρό της.

«Το υποστήριζα και το έλεγα παντού για την Καρολάιν, σαν μάνα ήταν άψογη», υποστήριξε η γειτόνισσά της.

Ο σύζυγος της γυναίκας θυμάται εκείνο το ξημέρωμα που έμαθαν πρώτοι ότι η Καρολάιν είναι νεκρή.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν το φονικό στην καθημερινότητά του και μετά, πριν ομολογήσει το έγκλημα, ήταν ένα αίνιγμα για τους γείτονές του και πάντα απόμακρος.

Το κορίτσι περνούσε όλη τη μέρα με το μωρό της στο σπίτι και σπάνια εμφανίζονταν εκεί δικοί της άνθρωποι. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ κι εκείνη απέφευγε να μιλά για τη σχέση της με τον Μπάμπη.

«Εγώ μέχρι εδώ μπορώ να σας μιλήσω …δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αλλά αυτό που πραγματικά θέλω να κρατήσετε είναι για το ρόλο που είχε ως μάνα και ρωτήστε παντού στη γειτονιά».

Οι άνθρωποι της γειτονιάς θα τη θυμούνται ως το κορίτσι που εμφανιζόταν παντού αγκαλιά με το μωρό της, τη μικρή Λυδία. Το κορίτσι που αγαπούσε και περιέθαλπε αδέσποτα ζώα. Το κορίτσι που έκρυβε πίσω από το χαμόγελο του τον δράκο της ζωής της.

Σε εξέλιξη η διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Εντός 90 ημέρων θα έχει αποφασιστεί με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η μικρή.

Οι γονείς της Καρολάιν θεωρούν ότι είναι το οικογενειακό περιβάλλον που μπορούν να της προσφέρουν στην Αλόννησο είναι το κατάλληλο για να μεγαλώσει η Λυδία.

Ο εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει μετά από σχετική έρευνα ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής. Η απόφαση ωστόσο θα είναι προσωρινή και στη συνέχεια εντός 90 ημέρων το δικαστήριο θα δώσει την οριστική επιμέλεια.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:  Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γείτονες και φίλοι ανατρέπουν τις δηλώσεις του Μπάμπη για την Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.