ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

37 μέρες χρειάστηκε η αστυνομία προκειμένου να εξιχνιάσει και να δέσει τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τριάντα επτά μέρες χρειάστηκε η αστυνομία προκειμένου να εξιχνιάσει και να «δέσει» τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ίδια ώρα αναρτήσεις που έκανε ένα χρήστης του Twitter για τη δολοφονία της Καρολάιν «φωτογράφιζαν» τον 32χρονο πιλότο, πολύ καιρό νωρίτερα.

Ο εν λόγω χρήστης ανέλυε τα όσα ισχυριζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ο σύζυγό της Καρολάιν, τη «γλώσσα» του σώματός του, αλλά και τα όσα προέκυπταν από τη στάση της φερόμενης ψυχολόγου της 20χρονης.

«1/λ Ενώ όλη Ελλάδα βλέπει #EurovisionGr, οι αναλύσεις και οι διαρροές για την στυγερή δολοφονία στα #Γλυκά_Νερά κάνουν λόγω για “ανατροπή” και πολλά “κενά” που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Προχωράμε με #thread στην ανάλυση των τριών δηλώσεων του πιλότου», αναφέρει σε μία από αυτές που είχε γίνει στις 23 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε από τον Μάιο κιόλας «δείχνοντας» τον δράστη του αποτρόπαιο εγκλήματος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.