ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του Μπάμπη δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Λυδίας

Στην οικογένεια της Καρολάιν θα παραμείνει οριστικά η μικρή Λυδία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του Μπάμπη δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Λυδίας

Νέες εξελίξεις υπήρξαν γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οποία πλέον έχει μπει σε μία νέα ζωή στην Αλόννησο.

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες η οικογένεια της Καρολάιν είχε προχωρήσει σε αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Πρόκειται φυσικά για ένα αρκετά λεπτό θέμα, μιας και το κοριτσάκι χρειάζεται να βιώσει μια όσο πιο δυνατόν φυσιολογική ζωή για την ηλικία της, μακριά από κάμερες, δημοσιότητες κτλπ.

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για τις σχέσεις των δύο οικογενειών, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα των ερευνών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του Μπάμπη δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της Λυδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.