ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Όσο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Όσο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότερα ντοκουμέντα αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια, δείχνουν το πως ακριβώς ο 32χρονος δολοφόνος σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι οι αρχές δεν θα τον εντοπίσουν.

Το protothema.gr παρουσίασε φωτογραφία ντοκουμέντο που φαίνεται το πειστήριο νούμερο 35, που δεν είναι άλλο από το σημείο που βρέθηκε η κάμερα. Αυτή ήταν πίσω από τον καναπέ σπασμένη και έχοντας αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης, κάτι που φαίνεται να έγινε στις 1:20, δύο ώρες δηλαδή περίπου πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφονήσει την αδικοχαμένη Καρολάιν.

Με αυτό τον τρόπο ήθελε να «τυφλώσει» το σύστημα παρακολούθησης, προκειμένου να προετοιμάσει το έγκλημα και όσα ακολούθησαν.

Νωρίτερα, γνωστό έγινε το πειστήριο νούμερο 36 που ήταν η monopoly, η οποία ουσιαστικά τον… έκαψε. Εκεί υπήρχαν τα λεφτά που είχε κρύψει όπως ο ίδιος υποστήριξε. Τα 9.500 ευρώ.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε στην ομολογία του, τελικώς δεν υπήρχε τίποτα μέσα, αφού ο ίδιος έστησε όλο το σκηνικό και έριξε κάτω το επιτραπέζιο και αναστάτωσε το σπίτι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

κάμερα Έγκλημα στα Γλυκά Νερά κάμερα Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μίλησε ο πατέρας του πιλότου – Τι είπε για το εγγόνι και τον γιο του

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει το προφίλ του δολοφόνου – «Μπορεί να σκοτώσει χωρίς τύψεις»

Ναύπακτος: Νεκρός πρώην αντιδήμαρχος από μαχαίρωμα στην καρδιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος – Φωτογραφία ντοκουμέντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.