ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε;

Η σκηνοθεσία του πιλότου δολοφόνου και οι «αόρατοι» ληστές. Αφού σκότωσε την Καρολάιν σκεφτόταν τι μπορούσε να κάνει περισσότερο σε λιγότερο χρόνο!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σκηνοθεσία του πιλότου δολοφόνου και οι «αόρατοι» ληστές. Αφού σκότωσε την Καρολάιν σκεφτόταν τι μπορούσε να κάνει περισσότερο σε λιγότερο χρόνο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Το άγνωστο ημερολόγιο του πιλότου στην ασφάλεια έφερε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Η σκηνοθεσία του δολοφόνου

Το μονόπετρο των αρραβώνων και τις 2 βέρες του γάμου τους βύθισε στο τεπόζιτο βενζίνης της μοτοσικλέτας του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά. Δεν δίστασε να κάνει και αυτό για να εδραιώσει το σενάριο της ληστείας από τους “αόρατους” ληστές. Αφού είχε σκοτώσει την Καρολάιν σκεφτόταν τι μπορούσε να κάνει περισσότερο σε λιγότερο χρόνο για να γίνει πιο πειστική η εκδοχή του.

Μέσα σε όλα αυτά σκέφτηκε ότι το μόνο αξίας, πέρα από τα «ανύπαρκτα» 9.500 ευρώ της… MONOPOLY, οι “φανταστικοί” δράστες θα έπρεπε να έχουν αρπάξει αυτά τα κοσμήματα – ενθύμια της σύνδεσης ενός ζευγαριού.

Πήρε αυτά τα δαχτυλίδια, τα έβαλε σε μία μικρή νάιλον σακούλα και τα… βύθισε μέσα στο τεπόζιτο της μοτοσυκλέτας που είχε στο γκαράζ. Μετά την κηδεία και αρκετές καταθέσεις στους αστυνομικούς, φοβήθηκε την περίπτωση εντοπισμού τους. Αρκετές ημέρες μετά, πήρε έναν γάντζο, έβγαλε τα κοσμήματα από το τεπόζιτο και τα πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αλλά και ο ίδιος παραδέχθηκε πως σε όλες τις ενέργειες δεν ήθελε να αφήσει ίχνη και αποτυπώματά του. Κρέμασε τον σκύλο, ανακάτεψε τους χώρους, άφησε ανοικτό το παιχνίδι MONOPOLY, ξήλωσε την κάμερα έβγαλε την κάρτα μνήμης, την έκοψε με ψαλίδι και την πέταξε στην τουαλέτα, φορώντας τα γάντια της μοτοσυκλέτας, τα οποία επανατοποθέτησε στο γκαράζ.

Από τις 04:11 ώρα δολοφονίας της Καρολάιν, έως τις 06:08, δηλαδή για περίπου δύο ώρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριζε ότι ήταν δεμένος και λιπόθυμος. Το κινητό του τηλέφωνο όμως τον έδειχνε να κάνει 146 βήματα, να διανύει απόσταση 99 μέτρων και να ανεβαίνει 6 ορόφους. Ένας λιπόθυμος ή δεμένος άνδρας δεν μπορεί να το κάνει εκτός αν το έκαναν οι “αόρατοι” ληστές-δολοφόνοι που είχε εφεύρει.

Στο κινητό του καταγράφονταν, βήματα, αποστάσεις αλλά και άνοδος ορόφων, ενώ από την έκθεση του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αποτυπώνεται πλήρως η δραστηριότητά του το μοιραίο βράδυ.

Ο «δεμένος» πιλότος… περπατούσε!

23:18: Μήνυμα «you stupid» από Καρολάιν

23:42: Άλλο μήνυμα που αναφέρει: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου»

23:46: Ο πιλότος ανέβηκε τρεις ορόφους

01:15: Το κινητό του πιλότου μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης

04:24: Δώδεκα λεπτά μετά την δολοφονία βγαίνει από την φόρτιση

05:22: Είναι «δεμένος» αλλά κάνει 29 βήματα

05:40: Ανεβαίνει δύο ορόφους με κίνηση 103 βημάτων

05:53: Καταγράφονται 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου, ανεβαίνει από το υπόγειο που βρίσκεται το παράθυρο εισβολής των φανταστικών ληστών, όπου έχει δημιουργήσει εικόνα και σημάδια διάρρηξης με κατσαβίδι, είχε ξεβιδώσει τις βίδες από το παράθυρο και το είχε αφήσει στο πάτωμα.

06:08: Κλήση στο… 180

06:10: Κλήση στο… 1000

Είναι δήθεν ή πραγματικές οι προσπάθειές του να καλέσει με τη… μύτη την Άμεση Δράση, την οποία κάνει τελικά στις

06:11: Κλήση στο 100

06:16: Κλήση στην γειτόνισσα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει κλήση σε έναν άλλον τηλεφωνικό αριθμό, πιθανόν στην εταιρεία που εργαζόταν.

Πηγή: Capital

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Euro 2020: Τα γυρνάει η UEFA! Η απόφαση για το περιβραχιόνιο του Νόιερ

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Η «πεθερά» Μαρέβα τη στηρίζει χρόνια;

Άκης Πετρετζίκης: Το ιδιαίτερο μήνυμα…μαγειρικής για την γιορτή του πατέρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.