ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κορομηλά ξεσπά για την ποινή του πιλότου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κορομηλά ξεσπά για την ποινή του πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη», είπε φεύγοντας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Έπειτα από το πέρας της απολογίας του, ο δολοφόνος μεταφέρθηκε στην 6η πτέρυγα των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού.

Η διοίκηση ήταν ήδη ενήμερη για το ενδεχόμενο και είχε πάρει τα μέτρα της, ώστε για την προσωπική του ασφάλεια να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους.

Στο μεταξύ, με οργισμένη ανάρτηση στo Twitter, η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

«Στη χώρα μας οι ποινές που επιβάλλονται στους δολοφόνους, βιαστές, παιδεραστές, εγκληματίες, είναι χαβιάρι στο ψωμί τους. Τι να λέμε!» έγραψε η παρουσιάστρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχέδιο προστασίας του πιλότου από άλλους κρατούμενους

Με ποιους θα περάσει την πρώτη νύχτα στο κελί ο πιλότος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κορομηλά ξεσπά για την ποινή του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.