ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό (vid)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του αστυνομικού, που πήρε αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του αστυνομικού, που πήρε αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δέκα είναι οι βασικοί ύποπτοι, για την δολοφονία της Καρολάιν. Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο αστυνομικός, Χρήστος Βαρδίκος, στις δηλώσεις του.

Ήταν από τα όργανα της τάξης, που μπήκε στο χώρο στην ληστεία μετά φόνου, στα Γλυκά Νερά και κράτησε το 11 μηνών μωρό.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Όταν είδα το παιδί, ήταν μια κατάρρευση συναισθηματική. Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο».

Ενώ στην συνέχεια περιγράφει τι έγινε από την στιγμή που ο 32χρονος πιλότος, κάλεσε σε βοήθεια στις 6.15 τα ξημερώματα.

Όπως λέει μετά την κλήση που δέχθηκαν, πήγαν πολύ γρήγορα στο σημείο. Βρήκανε την γειτόνισσα με την οποία ο σύζυγος της Καρολάιν είχε επικοινωνήσει. Μπήκανε μέσα από το παραβιασμένο παράθυρο, οι τέσσερις αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Αφού ελέγξανε το υπόγειο, μέσω της εσωτερικής σκάλας, πήγανε στο ισόγειο. Εκεί βρήκαν το σπιτάκι του σκύλου άδειο και αφού είδαν πως δεν υπάρχει κάποιο άτομο στην κουζίνα, ανέβηκαν στους πιο πάνω ορόφους. Εκεί ήταν κρεμασμένος ο σκύλος από την κουπαστή.

Εκείνη την στιγμή κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί και αφού έκαναν έρευνα στον πρώτο όροφο, πήγαν στον δεύτερο που είναι η σοφίτα. Βρήκαν την πόρτα μισάνοιχτη. Κατάλαβαν πως η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω στο κρεββάτι μπρούμυτα.

Δίπλα της ήταν το μωρό με τα γόνατα στο κρεβάτι. Ακούμπαγε στην μητέρα του, ενώ αριστερά κάτω δεμένος ήταν ο 32χρονος. Αφού εξακριβώσανε πως η γυναίκα όντως ήταν νεκρή, οι συνάδελφοι του ασχολήθηκαν με τον πιλότο.

Ο ίδιος πήρε αγκαλιά το μωρό και το σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το τον χώρο. Το κράτησε στο περιπολικό για μισή ώρα περίπου για να ζεσταθεί, μέχρι που ήρθαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες του και το πήραν.

Όπως επισημαίνει δεν θα ξεχάσει ποτέ την σκηνή, με το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δέκα οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Κάρολαιν

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου επέστρεψε και ήδη έχει τη black list του!

Διέρρευσε πριν λίγο: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το μωρό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.