ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σκηνοθεσία της ληστείας από τον πιλότο, έπεισε την ΕΛ.ΑΣ γι’αυτό έψαχνε αλλού!

Οι εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σκηνοθεσία της ληστείας από τον πιλότο, έπεισε την ΕΛ.ΑΣ γι’αυτό έψαχνε αλλού!

Οι εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν «απαντήσεις» σχετικά με το χρονικό της δολοφονίας.

Μπορεί αρκετοί να είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε καταλάβει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν τελικά ο δολοφόνος, ωστόσο μία αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή «Live News» του Mega, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σκηνοθεσία του 32χρονου γυναικοκτόνου ήταν κακό σημείο εκκίνησης στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η σκηνοθεσία ήταν τέτοια που πείστηκε η αστυνομία ότι πρόκειται πράγματι για ληστεία, καθώς είχε κάνει σάρωση τηλεφωνικών κλήσεων στην περιοχή των Γλυκών Νερών ώστε να βρει τους ληστές. Δεν κοίταζε καθόλου προς την πλευρά του δολοφόνου αρχικά.

Από τις αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων εντοπίστηκαν πράγματι επιχειρησιακά κινητά μίας χρήσης στην περιοχή. Η αστυνομία κατέληξε ότι τα κινητά αυτά ανήκαν σε μία συμμορία κακοποιών από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Έτσι, κατέληξαν στην πιθανολόγηση ότι αυτοί βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν. Έκαναν ειδική έρευνα και με την πίστη πως έχουν φτάσει κοντά, με πληροφοριοδότες και αστυνομικούς προσπάθησαν να παρεισφρήσουν στο εσωτερικό της συμμορίας ώστε να διαπιστώσουν το τι πραγματικά συμβαίνει, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Παράλληλα, το γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε πως ο Γεωργιανός που συνελήφθη είναι κατά 80% ο δράστης, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τις αρχές πιστεύοντας πως ήδη έχουν φτάσει ένα βήμα από την εξιχνίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίσκεψη του αδελφού του Μπάμπη στις φυλακές Κορυδαλλού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Επίθεση» στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ έβγαζε φωτογραφία – Ποιος ήταν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σκηνοθεσία της ληστείας από τον πιλότο, έπεισε την ΕΛ.ΑΣ γι’αυτό έψαχνε αλλού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.