ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ικανός να ρίξει μέχρι το ελικόπτερο της αστυνομίας»

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρήθηκε τόσο επικίνδυνος που μεταφέρθηκε με σκάφος και όχι με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ικανός να ρίξει μέχρι το ελικόπτερο της αστυνομίας»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρήθηκε τόσο επικίνδυνος που μεταφέρθηκε με σκάφος και όχι με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως γράψαμε Σοκάρει ο πατέρας της Καρολάιν – «Περίμενε να κοιμηθεί και μετά την σκότωσε. Ήξερε τι έκανε».

Σε άλλες ειδήσεις στο θέμα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, τα βρετανικά μέσα, μεταφέρουν και πάλι δικό τους ρεπορτάζ για το όλο θέμα. Η «The Sun» επικαλείται πηγή από την ΕΛ.ΑΣ και αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Γι’ αυτόν τον λόγο πριν μεταφερθεί από την Αλόννησο στην Αθήνα όπου και τελικά ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν, συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μεταγωγή του.

Αρχικά είχαν αποφασίσει να χρησιμοποιηθεί ελικόπτερο της αστυνομίας, όμως σύμφωνα πάντα με το ξένο μέσο αυτός ο τρόπος μεταφοράς θεωρήθηκε επικίνδυνος.

Έτσι μετά το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας, μεταφέρθηκε με σκάφος από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί με δικινητήριο αεροσκάφος στην Αθήνα.

Η «The Sun» με βάση τις πληροφορίες που έχει τονίζει πως οι επιτελείς της αστυνομίας είχαν τον φόβο, πως να χρησιμοποιούσαν τελικά ελικόπτερο, μπορεί ο 32χρονος να επιχειρούσε να το καταρρίψει για να αυτοκτονήσεις.

Έτσι τελικά η όλη διαδρομή έγινε μέσω Θαλάσσης. Ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε απρόοπτα μπορούσαν να συμβούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ύποπτη κίνηση του πιλότου έξι ημέρες πριν τη δολοφονία-Ήταν προσχεδιασμένος ο φόνος;

Euro 2020: «Τιτανομαχία» Ιταλία κόντρα στην Ισπανία

Survivor τελικός: Πόσα χρήματα κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν ικανός να ρίξει μέχρι το ελικόπτερο της αστυνομίας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.