Μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η δικαστική μάχη για το μέλλον της μικρής Λυδίας αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που όπως ομολόγησε διέπραξε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δήλωσε πως θέλει την επιμέλεια της κόρης του μόλις αποφυλακιστεί.

Οι οικογένειες του θύματος και του θύτη θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί. Την απόφαση για τη μικρή Λυδία θα πάρει η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση του βρέφος από τα Γλυκά Νερά.

Την ώρα, που όλοι περιμένουν την απόφαση αυτή, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κάρολαϊν έκανε μια αποκάλυψη για τις σχέσεις του συζυγοκτόνου με τους γονείς του.

«Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη» είπε ο Θανάσης Χαρμάνης κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, όπου πήγε για να καταθέσει την αίτηση της οικογένειας της Κάρολαϊν για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας.

Αποκάλυψε επίσης πως την ημέρα που αποκαλύφθηκε ότι η Κάρολαϊν είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί», φράση που υποδηλώνει πως 11 μήνες δεν είχε δει το εγγόνι της.

Ωστόσο, συνήγορος του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στην εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, είπε πως είναι αναληθές ότι οι σχέσεις του πιλότου με την οικογένειά του ήταν κακές.

Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, όμως, αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι και κρατούσε το παιδί, δήλωσε άγνοια. Και το μόνο που είναι ήταν πως «έχω την εικόνα ότι δεν υπήρξε ρήξη των σχέσεων».

Δείτε τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: Ανανεώνει και μένει στην Μπαρτσελόνα!

Καλάθης: «Τιμή για μένα να φορώ τη φανέλα της Ελλάδας»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Μπάμπη «Σε 10 με 15 μήνες η δίκη»