ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καρολάιν και πιλότος είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος

Μια φίλη της Καρολάιν περιέγραψε πως ήταν το κλίμα στην μεταξύ τους σχέση εδώ και καιρό.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καρολάιν και πιλότος είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια φίλη της Καρολάιν περιέγραψε πως ήταν το κλίμα στην μεταξύ τους σχέση εδώ και καιρό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη, αποκάλυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου, στην όλη υπόθεση στον Alpha.

Όσον αφορά το άτομο, που την είδε τελευταία φορά ζωντανή, την ημέρα της δολοφονίας της, ήταν μία φίλη της. Η κατάθεση της τελευταίας, δόθηκε μετά από το έγκλημα που έγινε. Όμως ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό, πως ο δράστης ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Έγιναν φίλες, από τότε που μετακόμισε η Καρολάιν, από την Αλόννησο στην Αθήνα. Η φίλη της, περιγράφει μία σχέση που πήγαινε πολύ καλά. Για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα πήγαινε πολύ καλά.

Χαρακτηριστικά τόνισε στους αστυνομικούς: «Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα, κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει».

Οι δυο τους βρέθηκαν εκείνη την ημέρα, στην πλατεία Βαρνάβα, όπου η Καρολάιν, είχε φέρει μαζί της και το παιδί της. Όμως δεν την ρώτησε γιατί ήταν αναστατωμένη.

Ο λόγος είναι πως δεν της φάνηκε τόσο περίεργο, γιατί με την τόση κλεισούρα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις φάνταζε λογικό ως έναν βαθμό. Μετά από λίγη ώρα, ήρθε και ο Μπάμπης, που παρά το γεγονός, πως ήταν ευδιάθετος, ήταν κλειστός σαν χαρακτήρας, σύμφωνα με την μάρτυρα.

Ακόμη πρόσθεσε πως η Καρολάιν απ’ ότι φαίνεται ήξερε να κρύβει καλά τα προβλήματα της προς τα έξω, καθώς ούτε η ίδια ήξερα τι συνέβαινε και πως είχε ήδη χάσει ένα παιδί.

Τέλος σημείωσε πως ο Μπάμπης φαινόταν συμπαθής και το ζευγάρι είχε ένα παράξενο δέσιμο, μεταξύ του. Είχαν μάλιστα εφαρμογή, για να βλέπει ο ένας που βρίσκεται ο άλλος ανά πάσα στιγμή στα κινητά τους.

Η Καρολάιν της είχε πει πως δεν της αρέσουν τα πράγματα που τους είχε πει η ψυχολόγος. Το θύμα ήταν πιο παρορμητική για την ίδια, ενώ ο 32χρονος, πιο ήρεμος.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε παραβιάσει το παράθυρο από μέσα

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά χωρίς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Οριστικό! Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καρολάιν και πιλότος είχαν εφαρμογή για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.