ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο

«Θέατρο» επί 37 ημέρες έπαιζε ο πιλότος μέχρι να ομολογήσει ότι αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θέατρο» επί 37 ημέρες απέναντι στις αρχές και ολόκληρο το Πανελλήνιο έπαιζε ο πιλότος μέχρι να ομολογήσει ότι αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η στάση του 32χρονου πιλότου που «έπαιζε» τον χαροκαμένο σύζυγο εδώ και περισσότερο από έναν μήνα έχει προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση στην κοινή γνώμη της Ελλάδας και της ΕΛ.ΑΣ.

Ο σύζυγος της Καρολάιν που ομολόγησε οτι αυτός τελικά την σκότωσε και «σκηνοθέτησε» στη συνέχεια το σκηνικό του φόνου ώστε να φαίνεται σαν να έγινε από ληστές, έφτασε να σκοτώσει μέχρι και τον σκύλο της 20χρονης μητέρας.

Όλο αυτό το διάστημα επιδόθηκε σε μια απίστευτη υποκρισία προκειμένου να στρέψει αλλού τις έρευνες της Αστυνομίας και να τις «διώξει» από πάνω του.

Μια υποκρισία που έφτασε μέχρι και στο να προσποιείται ότι συμπάσχει στο πόνο της μητέρας τη Καρολάιν.

Έτσι λίγη ώρα πριν μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 4οήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σκηνές που θύμιζαν αρχαίο δράμα, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο και τον πιλότο να δίνει ρεσιτάλ ψευτιάς. Τριάντα επτά μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Μάλιστα λίγο αργότερα όταν ρωτήθηκε γιατί μεταβαίνει άρον άρον στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι δήθεν οι Αρχές τον κάλεσαν οι για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Εξάλλου να προσθέσουμε πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα εμφανιζόταν συντετριμμένος, υποκρινόμενος το θύμα, ενώ βρισκόταν κοντά στην τραγική μητέρα του θύματος προσπαθώντας μάλιστα να την παρηγορήσει για να ρίξει στάχτη στα μάτια της ίδιας αλλά και των αρχών.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ποιος είναι ο λόγος που δεν ομολόγησε όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Έτσι μέχρι σήμερα έπαιζε μια καλά σκηνοθετημένη «παράσταση» ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που η υποκρισία του θα θα μπορούσε να πάρει και Όσκαρ!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω την αγκαλιά του πιλότου στη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς η εφαρμογή για την υγεία κάρφωσε τον δολοφόνο

Μπακς – Νετς 104-89: Μαγεία Αντετοκούνμπο και Μίντλεντον – Έστειλαν τη σειρά σε Game 7!

Survivor: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Μπάρτζη από τους φίλους του (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λίγες ώρες πριν αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.