ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λόγος πρόωρης αποφυλάκισης του πιλότου η ιδιότητα του πατέρα

Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου του κατηγορούμενου που τον εμφανίζουν σαν ένα στοργικό πατέρα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λόγος πρόωρης αποφυλάκισης του πιλότου η ιδιότητα του πατέρα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις του δικηγόρου του κατηγορούμενου που τον εμφανίζουν σαν ένα στοργικό πατέρα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα κενά του νέου νόμου της συνεπιμέλειας επεσήμανε η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη στο Live News στο MEGA.

Εξήγησε πως αυτά δίνουν «πάτημα» στην διατήρηση των γονικών δικαιωμάτων του 33χρονου, άρα και σε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις αποφυλάκισης ως γονέα σε περίπτωση που καταδικαστεί.

«Αυτός ο άνθρωπος όσο θα παραμένει μέσα, ένας λόγος πρόωρης απόλυσής του θα μπορεί να είναι ότι θέλει να φροντίζει το παιδί γιατί θα έχει κρατήσει τη γονική μέριμνα.

Αυτό που αλλάζει με το νέο οικογενειακό δίκαιο είναι ότι υπάρχουν κάποια νομικά παραθυράκια τα οποία προφανώς θα κάνει χρήσει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος γιατί μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν έχει οριστική καταδίκη για οικογενειακή βία», ανέφερε η κυρία Φανή Γιωτάκη.

Αν ο καθ’ ομολογία δολοφόνος καταφέρει να την διατηρήσει, πιθανότατα θα καταφέρει να παίρνει άδειες μετά την καταδίκη του ή ακόμη και να αποφυλακιστεί πρόωρα.

«Φυσικά και θα το χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος του αυτό. Είναι μια διάταξη που μπορεί να πατήσει πάνω και να έχει ένα παραθυράκι για να κρατήσει τη γονική μέριμνα. Μα το έχει πει ήδη. Το έχει δηλώσει και ο συνήγορός του, ότι εξακολουθεί να είναι πατέρας. Δεν μπορεί να χάσει την ιδιότητα του πατέρα», τόνισε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λόγος πρόωρης αποφυλάκισης του πιλότου η ιδιότητα του πατέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.