ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρικός ο θάνατος της Καρολάιν (vid)

Αγωνιώδης, μαρτυρικός και σε καμία περίπτωση ακαριαίος δεν ήταν ο θάνατος της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρικός ο θάνατος της Καρολάιν (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αγωνιώδης, μαρτυρικός και σε καμία περίπτωση ακαριαίος δεν ήταν ο θάνατος της Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την δολοφονία της Καρολάιν από την ιατροδικαστική έρευνα, την ομολογία και το κίνητρο του δολοφόνου.

«Το πόρισμα της κας Σπηλιοπούλου τα λέει όλα. Ο θάνατος της Καρολάιν δεν ήταν ακαριαίος. Ηταν ένας αγωνιώδης θάνατος. Δάγκωσε και μάτωσε τη γλώσσα της σε κάποια στιγμή. Αυτό δείχνει το μέγεθος της έντασης που υπήρχε κατά τη συγκεκριμένη στιγμή», λέει αρχικά ο κα Καλύβα για να προσθέσει αναφερόμενη στη στάση του 32χρονου πιλότου που προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του:

«Προσπαθεί να τα ρίξει όλα στην 20χρονη (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος). Προσπαθεί να το αποδώσει στην κακιά στιγμή και τους καυγάδες που είχαν. Είπε οτι προσπάθησε να την ηρεμήσει, εκείνη δεν ηρεμούσε, με αποτέλεσμα να της πιέζει το κεφάλι στο μαξιλάρι μέχρι εκείνη να τελειώσει. Αυτό όμως γινόταν για έξι ολόκληρα λεπτά σύμφωνα το πόρισμα κα τις ενδείξεις του smartwatch. Για έξι ολόκληρα λεπτά υπήρχε αυτή η παρατεταμένη επαφή του δράστη με το θύμα. Ο άνθρωπος αυτός ένιωθε το γεγονός ότι η κοπέλα “σπαρταρούσε” πριν αφήσει την τελευταία της πνοή πάνω σε αυτό το κρεβάτι».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μαρτυρικός ο θάνατος της Καρολάιν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.