ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα σε ένα δίωρο σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών των καμερών στο σπίτι – Τι έγινε τότε;

Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα σε ένα δίωρο σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών των καμερών στο σπίτι – Τι έγινε τότε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:  Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η κάμερα ασφαλείας που είχε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά το ζευγάρι.

Αυτά τα ερωτήματα προσπαθεί να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την κατασκευάστρια εταιρία της κάμερας.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή στο T-Live η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, «το τριήμερο από 9 έως 11 Μαΐου (η μέρα του φόνου), η κάμερα έχει συνολικά 365 εγγραφές (οι εικόνες και τα βιντεάκια που έχει καταγράψει η κάμερα).

Από τις 365 εγγραφές, οι 223 έχουν γίνει από τις 23.39 έως και 1.19 τα ξημερώματα, Μέσα σε ένα δίωρο δηλαδή σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών, κάτι που προξενεί ερωτήματα».

Παράλληλα ο τεχνικός κ. Καλέμης συμπλήρωσε πως πιθανόν η κάμερα να ήταν προγραμματισμένη “snapshots”, αναλόγως την κίνηση που υπήρχε στον χώρο.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως η κάμερα στέλνει ειδοποιήσεις μόνο όταν «πιάσει» κάποιον να κινείται στον χώρο. Όλα δείχνουν πως τα 223 δεδομένα που κατεγράφησαν σε 1,5 ώρα είναι εικόνες-snapshots.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 Πέντε ώρες κράτησε η απολογία του πιλότου στον ανακριτή

Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα σε ένα δίωρο σχεδόν τα 2/3 των εγγραφών των καμερών στο σπίτι – Τι έγινε τότε;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.