ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού

Νέα μήνυση σε βάρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Υπενθυμίζεται ότι οι ψυχολόγοι είχαν ήδη υποβάλει μήνυση εις βάρος της «ψυχολόγου», ζητώντας της να καταθέσει έγγραφα (πτυχία, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κτλ.) για να αποδείξει την επαγγελματική της ιδιότητα.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και έτσι εκπρόσωποι του Συλλόγου μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ασφάλεια Αττικής, στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων, για να καταθέσουν εκ νέου μήνυση για να φανεί αν η κ. Μυλωνοπούλου πληροί τις προϋποθέσεις για να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, ο Σύλλογος είχε αντιδράσει και στο θέμα της υπνοθεραπείας, καθώς δεν θεωρείται έγκριτη πρακτική που ασκείται από ψυχολόγους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τις νέες και άγνωστες μέχρι σήμερα καταθέσεις που έδωσαν τόσο ο συζυγοκτόνος όσο και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών ∆ικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για το αν η Ελένη Μυλωνοπούλου έχει διαπράξει το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση αλλά και εκείνο της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Μυλωνοπούλου στην κατάθεση που έδωσε στις 8 Ιουνίου, το ζευγάρι έκανε περίπου δώδεκα συνεδρίες, μια φορά την εβδομάδα, από τα μέσα Νοεμβρίου 2020 και τα μέσα Ιανουαρίου 2021.

«Η Καρολάιν μου έστειλε μήνυμα στο κινητό μου, όπου έγραφε ότι είχε βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συνεδρίες και θα ήθελε να διακόψει τις επισκέψεις της».

Η «ψυχολόγος» απάντησε με μήνυμα στον πιλότο στις αρχές Φεβρουαρίου 2021 και του τόνισε ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν, ενώ και εκείνος συμφώνησε. Έκτοτε δεν είχαν ξανά οποιαδήποτε επαφή. Η συγκεκριμένη αναφορά από μέρους της κυρίας Μυλωνοπούλου γεννά πολλά ερωτήματα…

 

Διαβάστε επίσης:

«Θεωρούσα πως ήμουν ανίκανη να γίνω μάνα» – Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπά

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε αλλά θα παίξει στην Basket League;

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο επανασύνδεση»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση σε βάρος της ψυχολόγου του ζευγαριού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.