ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Τι συνέβαινε με την Κάρολαϊν!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον καθ' ομολογίαν δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Τι συνέβαινε με την Κάρολαϊν!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον καθ’ ομολογίαν δράστη Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πρώτο έχει να κάνει με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από το κάμερα ασφαλείας. Αυτό το στοιχείο θα δώσει απάντηση και στον αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα ή όχι.

Επιπλέον θα αρχίσει νέος κύκλος καταθέσεων. Επί της ουσίας η υπόθεση σε επίπεδο ανάκρισης τώρα ξεκινά. Απαντήσεις θα δώσει και το κινητό του δολοφόνου, το οποίο εξετάζεται ενδελεχώς από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Σοκ! Με – 6 τον τιμώρησε η ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ!

Αμάν! Η Κόνι Μεταξά μας δείχνει τον πολίστα σύντροφό της στο νέο της video clip

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Τι συνέβαινε με την Κάρολαϊν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.