ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις! Κακές σχέσεις με την οικογένειά του ο πιλότος

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως έχει κακές σχέσεις με την οικογένειά του. Τα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας. 
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις! Κακές σχέσεις με την οικογένειά του ο πιλότος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται πως έχει κακές σχέσεις με την οικογένειά του. Τα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία έρχονται στην «επιφάνεια» αναφορικά με τις σχέσεις του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την οικογένειά του. Δημιούργησε μια «φυλακή» γύρω από την Καρολάιν και το μωρό.

Ο καθ ομολογίαν δολοφόνος δεν άφηνε ούτε την μητέρα του να δει την μικρή Λυδία. Είχε δημιουργήσει μία «φυλακή» γύρω από την Καρολάιν και το μωρό. Δεν ήθελε να χαλάσει με τίποτα η εικόνα της δήθεν ευτυχισμένης οικογένειας.

Εντύπωση προκαλεί πως εκείνος, ενώ πετούσε τα χρήματά του άσκοπα, η μητέρα του πάλευε για ένα μεροκάματο. Ειδικότερα, οικογενειακή φίλη αποκαλύπτει: «Η μαμά του δούλευε περιστασιακά σε δουλείες, ταπεινή, όχι δουλεία γραφείου. Δούλευε για να τα βγάλει πέρα».

Όμως μετέδωσε το STAR, o κατηγορούμενος σχεδόν δεν μιλούσε με την μητέρα του. Τη μέρα του φονικού η γυναίκα αγκάλιασε για πρώτη φορά την εγγονή της, μετά από πολλούς μήνες.

Πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την κυνική ομολογία του συζυγοκτόνου έκαναν λόγο για ρήξεις στη σχέση του με τους γονείς του. Δεδομένου ότι η μητέρα του είδε τη μικρή Λυδία για δεύτερη φορά στη ζωή της όταν παρέλαβε το μωρό μετά την άφιξη της αστυνομίας στη μεζονέτα της φρίκης στα Γλυκά Νερά.

Μητέρα Καρολάιν: «Τελευταία φορά μας επισκέφτηκε στην Αλόννησο. Μαζί με τον Μπάμπη και τη Λυδία στον Σεπτέμβριο του 2020. Ήρθαν για διακοπές για δύο εβδομάδες». Τότε ο συζυγοκτόνος έδινε την εντύπωση πως λάτρευε την Κάρολαιν…

Διαβάστε επίσης: 

Χριστοδουλόπουλος: Ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση!

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη μας έριξε στα… βράχια

Καιρός – Καύσωνας: Έκτακτο! Το Σάββατο θα «ψηθεί» ο τόπος – Επανέρχεται την Τρίτη!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις! Κακές σχέσεις με την οικογένειά του ο πιλότος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.