ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από τη φυλακή – Ανέκφραστος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ψυχρός και ήρεμος παραμένει στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράους, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από τη φυλακή – Ανέκφραστος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:Ψυχρός και ήρεμος παραμένει στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράους, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες φωτογραφίες του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δημοσιεύτηκαν.

Στο βίντεο φαίνεται ο 33χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, να κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, της στυγερής δολοφονίας της συζύγου του, μοιράζεται το κελί της λεγόμενης vip πτέρυγας, με ακόμα τρεις κρατούμενους (έναν σωφρονιστικό για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές Ιωαννίνων, και δύο άλλους για λαθρεμπορία και ναρκωτικά).

Το κελί του, όπως δημοσίευσε σήμερα το Mega, έχει δύο κουκέτες, ξεχωριστό μπάνιο, ψυγείο και ανεμιστήρα.

Διαβάστε επίσης:

Οργάνωνε το χτίσιμο του σπιτιού του σα να μην τρέχει τίποτα μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Ολυμπιακός-Κρασνοντάρ 1-0: Μίλησε στο τέλος με Σουρλή – «Βρήκε» τερματοφύλακα! (vid)

Survivor spoiler 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Live μετάδοση! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από τη φυλακή – Ανέκφραστος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.