ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση που κρατά ο Σταύρος Μπαλάσκας στα κανάλια όπου σχολιάζει το στυγερό έγκλημα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση που κρατά ο Σταύρος Μπαλάσκας στα κανάλια όπου καλεσμένος σχολιάζει το στυγερό έγκλημα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη από την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι αυτός σκότωσε τελικά την Καρολάιν, ερωτηματικά προκαλεί η στάση που κρατά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας αφού βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια… πανηγυρίζοντας για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ., άθελα του (προφανώς) προσφέρει «tips» για επίδοξους δολοφόνους!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπαλάσκας αναφέρθηκε «φόρα παρτίδα» σε όλα τα λάθη που έκανε ο σύζυγος της Καρολάιν, εξηγώντας μάλιστα ότι αν τα είχε αποφύγει, τότε θα την «έβγαζε καθαρή» με 4-5 χρονάκια στην φυλακή!

Ενώ τώρα όπως πρόσθεσε «Τώρα θα σαπίσει στη φυλακή! Πρώτα από όλα είναι βλάκας (σ.σ. εννοεί τον πιλότο). Αν μετά τον φόνο έπαιρνε τηλέφωνο στην αστυνομία κι έλεγε ότι ήταν ατυχές γεγονός που έγινε μέσα στον θυμό του και εν βρασμώ ψυχής δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Και αυτό γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καυγά “χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα” συν ο πρότερος έντιμος βίος. Θα πήγαινε 4-5 χρόνια φυλακή. Αντιθέτως έκανε ολόκληρη σκηνοθεσία, σκότωσε τον σκύλο του, έβγαλε τη μνήμη από τις κάμερες και τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Τώρα θα πάρει δόλο, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τώρα έσβησε, τελείωσε».

Και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ήξερε ότι ήταν αυτός. Κρεμασμένο το σκυλί ενώ το είχε σκοτώσει από πριν. Οι κάμερες δεν έδειξαν τίποτα σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Μέσα στο πρώτο τριήμερο ξέραμε ότι δεν είχε γίνει ληστεία. Απλά έπρεπε να μείνει χαλαρός προκειμένου να στοιχειοθετεί η σύλληψή του με ακράδαντα στοιχεία».

Η συγκεκριμένα ανάλυση από τον αστυνομικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media με τους περισσότερους αναρωτιούνται για το αν «… ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα, αλλά και μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!