ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος απαντά για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης

Ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που ήταν ο πρωταγωνιστής στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αρνείται πως είχε εξωσυζυγική σχέση, που επηρέασε την οικογένεια του.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος απαντά για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Σ’ αυτήν αρνήθηκε όσα έχουν γραφτεί γι’ αυτόν πως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ενώ ήταν παντρεμένος με την Καρολάιν.

Ενώ έκανε γνωστό πως στο βιβλίο που κυκλοφορεί αν ο εκδοτικός οίκος αποσύρει την φωτογραφία του, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στην συνέχεια.

Πιο αναλυτικά για το ότι είχε σχέση με άλλο άτομο είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που υπήρχαν γι’ αυτό το γεγονός. Πάντως θέλει να κάνει γνωστό πως δεν είχε εξωσυζυγική σχέση ή κάτι άλλο που να επηρεάζει την οικογένεια του.

Ακόμα έκανε τόνισε πως μέσα στις φυλακές συνεχίζει να μελετά την δικογραφία για να είναι πιο έτοιμος για την δίκη. Ενώ για το βιβλίο που κυκλοφορεί ζήτησε να αποσυρθεί η φωτογραφία του, γιατί δεν θέλει να επηρεάζεται η οικογένεια του από την δημοσίευση της σ’ αυτό.

Η τοποθέτηση του για την φωτογραφία εξόργισε την Φαίη Σκορδά που τόνισε στο αέρα της εκπομπής μεταξύ άλλων: «Ποια οικογένεια; Το θέατρο του παραλόγου. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ομολογήσει ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του, λέει μην στενοχωρηθεί ο μπαμπάς του και η μαμά του από μία φωτογραφία;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος απαντά για την ύπαρξη εξωσυζυγικής σχέσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.