ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε φτιάξει χρυσό κλουβί για την Καρολάιν

Οι κινήσεις του πιλότου, ο τρόπος που σκηνοθέτησε το ειδεχθές έγκλημα, προκαλούν αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε φτιάξει χρυσό κλουβί για την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου, ο τρόπος που σκηνοθέτησε το ειδεχθές έγκλημα, προκαλούν αίσθηση στην κοινή γνώμη.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη την αποφράδα νύχτα.

Όπως για παράδειγμα, το σχέδιο συγκάλυψης που έθεσε σε εφαρμογή ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να πείσει τις αστυνομικές αρχές ότι η άτυχη Καρολάιν δολοφονήθηκε από ληστές.

Ο φονιάς υποστήριζε ότι το παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά παραβιάστηκε από τους «τρεις δράστες».

Ο ίδιος είχε πει ότι το εν λόγω παράθυρο βρισκόταν μόνιμα σε ανάκληση, προκειμένου να μην υπάρχουν οσμές εντός του υπογείου.

Φαίνονται να υπάρχουν κάποιες εκδορές στο παράθυρο, μάλλον από κατσαβίδι, ενώ στο περβάζι του παραθύρου βρέθηκε και ένας μικρός μεταλλικός γάντζος.

Άλλα πειστήρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν η κάμερα στο καθιστικό της μεζονέτας, απ’ όπου ο 33χρονος δολοφόνος είχε βγάλει την κάρτα μνήμης, καθώς και το επιτραπέζιο παιχνίδι όπου ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αρχές πως είχε πει στους «ληστές» ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ.

Στο μεταξύ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA πρόβαλε αυτό το video.

Πήγαιναν παντού μαζί – Τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε φτιάξει χρυσό κλουβί για την Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.