ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός από την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοένα και νέα στοιχεία που καθηλώνουν βγαίνουν για τον πιλότο που φέρεται να είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός της Καρολάιν. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί φέρνει νέα δεδομένα για την εικόνα του και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη νεαρή γυναίκα. Με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας Real News βρέθηκαν στοιχεία που...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός από την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ολοένα και νέα στοιχεία που καθηλώνουν βγαίνουν για τον πιλότο που φέρεται να είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός της Καρολάιν.

Κάτι που αν επιβεβαιωθεί φέρνει νέα δεδομένα για την εικόνα του και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τη νεαρή γυναίκα.

Με βάση δημοσίευμα της εφημερίδας Real News βρέθηκαν στοιχεία που συνδέουν τον συζυγοκτόνο με τρεις γυναίκες. Που να είχαν κάτι παραπάνω από μια φιλία.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έχει ομολογήσει την πράξη του ελέγχεται διεξοδικά από τις αρχές. Και μέσα από πληροφορίες, αλλα και ευρήματα από κινητά τηλέφωνα και προφίλ στο facebook οιο ερευνητές κατέληξαν σε ένα ακόμα γεγονός. Πως διατηρούσε παράλληλες σχέσεις με τρεις γυναίκες. Τις οποίες εντόπισαν οι αρχές.

Μάλιστα ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη. Και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Με βάση το δημοσίευμα τα συγκεκριμένα πρόσωπα, πάντως, δεν είχαν σχέση με το έγκλημα. Και είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα προκυπτει από τον έλεγχο του τηλεφώνου του πως είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς αριθμούς καιρό τώρα. Είχε σβήσει και τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμη: 

Η Αντέλ πήγε στους τελικούς του ΝΒΑ – Δεν πίστευαν πώς έχει γίνει

Φολέγανδρος: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος 

Survivor: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης – Δείτε με ποιους τα έβαλε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός από την Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.