ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!»

Σύμφωνα  με την αγγλική εφημερίδα «Mirror».
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα  με την αγγλική εφημερίδα Mirror ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αγγλικός Τύπος εξακολουθεί να αφιερώνει αρκετό χώρο στα Μέσα για τον στυγερό φόνο στα Γλυκά Νερά. Αυτή τη φορά η εφημερίδα Mirror ισχυρίζεται πως «αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο για την 20χρονη Καρολάιν ήταν πως ανακάλυψε πως ο σύζυγός της ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Στο μεταξύ έτσι βιώνει τις πρώτες μέρες του στη φυλακή ο πιλότος.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Mirror.

Ακόμη το εν λόγω ρεπορτάζ προσθέτει, πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Και τους εννέα μήνες στο σπίτι της Ουκρανής – Η πρώτη ατάκα στους Αστυνομικούς

Survivor Τελικός: Spoiler! Γι΄ αυτό η Μαριαλένα είναι το ακλόνητο φαβορί για τελικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.