ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του 33χρονου (vid)

Ο εκ των συνηγόρων του 33χρονου συζυγοκτόνου, κ. Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την παραίτησή του από την υπεράσπιση του πιλότου.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του 33χρονου (vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο εκ των συνηγόρων του 33χρονου συζυγοκτόνου, κ. Βασίλης Σπύρου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την παραίτησή του από την υπεράσπιση του πιλότου.

Ο κ. Σπύρου, σε δηλώσεις του έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τόνισε πως δεν επιθυμεί να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση της υποθέσεως σε κανένα σκέλος της για προσωπικούς λόγους. Είναι προσωπικοί οι λόγοι. Σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οι δικοί μου προσωπικοί λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Πώς θα κινηθεί η υπερασπιστική γραμμή του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογείται σήμερα ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή με βασικό υπερασπιστικό ισχυρισμό ότι δεν προμελέτησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ξημερώματα της 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μάλιστα εμμέσως να ρίξει το βάρος στη δολοφονημένη σύζυγό του και στην ψυχολογική της αστάθεια που οδηγούσε σε συνεχείς καυγάδες. Αν και θα δηλώσει μετανοιωμένος και θα πει πόσο αγαπούσε την 20χρονη καθώς και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, η υπερασπιστική του γραμμή θα κινηθεί στο να πείσει ότι δεν ήταν έγκλημα εκ προμελέτης.

Και κυρίως, θα επαναλάβει ότι «η επιθετικότητα της Καρολάιν» απέναντι στον ίδιο, αλλά ακόμη περισσότερο απέναντι στο 11 μηνών μωρό της, τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο και να κάνει ό,τι έκανε.

Σε ό,τι αφορά την επιτυχή για 37 ημέρες παράσταση που έδωσε, και αυτό το έκανε – όπως επιμένει – για το παιδί του, για να μην μείνει η μικρή Λυδία και χωρίς πατέρα, αφού ο ίδιος προηγουμένως φρόντισε να την αφήσει χωρίς μητέρα.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του, κάτι που μπορεί να μη γίνει σήμερα, ειδικά αν ο δικηγόρος του ζητήσει προθεσμία για να λάβει γνώση κι άλλων στοιχείων της δικογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor αποχώρηση 21/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτόν υπέδειξε ο Κόρο!

Survivor spoiler 22/6: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία;

Άκης Πετρετζίκης: Καταγγέλλει ψεύτικες και παραπλανητικές διαφημίσεις με το πρόσωπό του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του 33χρονου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.