ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιο ήταν το δρομολόγιο των δολοφόνων;

Οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να έχει στο μικροσκόπιό της αρκετά στοιχεία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιο ήταν το δρομολόγιο των δολοφόνων;

Οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να έχει στο μικροσκόπιό της αρκετά στοιχεία.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Tο σκίτσο που εικονίζει έναν από τους δράστες, οπτικό υλικό που πιθανόν έχει καταγράψει κινήσεις των δραστών, αλλά και στοιχεία από το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με το λίγων μηνών μωρό τους ξεσκονίζουν οι Αρχές.

«Κλειδί» στη υπόθεση φαίνεται πως είναι η οδός Διαδόχου Παύλου, δρόμος κοντά στη μεζονέτα όπου καταγράφηκε το έγκλημα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου καταγράφεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου, να στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3:36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5:30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Το σκίτσο και το DNA

Στο σκίτσο τού ενός δράστη μέσω της περιγραφής του συζύγου της Καρολάιν κατέληξαν οι άνθρωποι του Ανθρωποκτονιών.

Ήταν ο «κοντός», όπως τον περιέγραψε, δολοφόνος. Η εικόνα του πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει, εφόσον ο ίδιος ήταν δεμένος.

Με βάση το σκίτσο, ο αριθμός των υπόπτων περιορίστηκε από τους 150 αρχικά σε 30-35 σεσημασμένους και ποινικούς.

Μετά και την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντοπίστηκαν αρκετά «ορφανά» δείγματα DNA στη σοφίτα, όπου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα σενάρια που υπάρχουν γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης, ωστόσο δηλώνει ότι προσπαθεί να είναι δυνατός για την κορούλα τους. «Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί η κόρη μου. Kάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής αποκάλυψε σήμερα στο MEGA ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του πιλότου μόλις οι αστυνομικοί τον έλυσαν.

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά δυο πληρώματα από την άμεση δράση από το παράθυρο που είχαν δει σπασμένο. Ο αστυνόμος, ο Άκης, έλυσε τον σύζυγο της 20χρονης, ήταν σφιχτά δεμένος με τις ταινίες γύρω από το λαιμό στα μάτια και στο στόμα, απ’ ό,τι μου είπε σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει και πήρε το μωρό αγκαλιά και πάλι έκλαιγε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Σε τρελά κέφια ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου (pic)

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα πήγαιναν για γάμο!

Κορονοϊός: Σχέδιο Ανάκαμψης το μεγάλο στοίχημα πλέον…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιο ήταν το δρομολόγιο των δολοφόνων;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.