ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πιθανόν στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού η προφυλάκιση του πιλότου – Μακριά από ποινικούς

Τα αιτήματα του καθ' ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν και τα δύο του αιτήματα. Πιθανόν στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού η προφυλάκιση του.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πιθανόν στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού η προφυλάκιση του πιλότου – Μακριά από ποινικούς

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα αιτήματα του καθ’ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν και τα δύο του αιτήματα. Πιθανόν στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού η προφυλάκιση του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή έντασης. Ο συζυγοκτόνος ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος έχει υποβάλει δύο αιτήματα. Αρχικά ζήτησε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα SIM. Το αίτημα σχετίζεται με τον ισχυρισμό του ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία. Σημειώνεται ότι, με βάση τη δικογραφία, η επέμβαση στην κάμερα έγινε πολύ πριν το έγκλημα.

Ο συζυγοκτόνος υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, αμφισβητώντας τα ευρήματα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του.
Φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Άρχισε μία κουβέντα, το κλίμα φορτίστηκε και όπως είχε αγκαλιάσει την Καρολάιν, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη, φέρεται να κατέθεσε.

Νωρίτερα, κατά την απολογία του στον 12ο ανακριτή, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δέχτηκε βροχή ερωτήσεων, ενώ μετά την απολογία του και στον εισαγγελέα θα αποφασιστεί η ποινική μεταχείρισή του.

Πιθανή η προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού

Πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι η προφυλάκισή του να γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, στην 6η πτέρυγα όπου οι κρατούμενοι δεν έχουν βαριά αδικήματα.

Οι αρχές φοβούνται ότι έχει δημιουργηθεί άσχημο κλίμα σε βάρος του μεταξύ των φυλακισμένων.

Η απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε περίπου στις 16:30, ενώ τα όσα ανέφερε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν συμφωνούν με νέα στοιχεία που έφτασαν στη δικαιοσύνη σήμερα, γεγονός που οδήγησε τον συνήγορό του να ζητήσει ολιγόωρη προθεσμία για να ενημερωθεί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι βαριές και συγκεκριμένα:

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος:

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση – ισόβια ή κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών.

Κακοποίηση ζώου – κάθειρξη έως 10 έτη και χρηματική ποινή μέχρι 500 ημερήσιες μονάδες (από 50 έως 100 ευρώ, έκαστη)

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος:

Ψευδής καταγγελία – φυλάκιση έως 1 έτος.

Ψευδής κατάθεση κατ’ εξακολούθηση στις αρχές – φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών έως 3 έτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέντε ώρες κράτησε η απολογία του πιλότου στον ανακριτή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πιθανόν στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού η προφυλάκιση του πιλότου – Μακριά από ποινικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.