ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς η σχέση πιλότου – Καρολάιν εξελίχθηκε σε σχέση εχθρότητας

Το πώς η σχέση αγάπης του Μπάμπη με την Καρολάιν μετατράπηκε σε σχέση μίσους και εχθρότητας ανέλυσε ο Θάνος Ασκητής.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς η σχέση πιλότου – Καρολάιν εξελίχθηκε σε σχέση εχθρότητας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πώς η σχέση αγάπης του Μπάμπη με την Καρολάιν μετατράπηκε σε σχέση μίσους και εχθρότητας ανέλυσε ο Θάνος Ασκητής.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δρ. ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Ασκητής αναφέρθηκε στη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και για το πως το έγκλημα θα επηρεάσει τη ζωή της μικρής Λυδίας.

Επίσης επιχείρησε να αξιολογήσει τη σχέση που είχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν και η οποία μετράπηκε στην πορεία από μία «ονειρική» κατάσταση σε σχέση εχθρότητας.

«Η εφηβεία της Καρολάιν ήταν ονειρική, εξιδανικεύει τον πιλότο και τον ερωτεύεται με πάθος. Κι εκείνος δείχνει γοητευμένος από την έφηβη», ανέφερε αρχικά στο MEGA και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο γάμος και το παιδί, εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και συσσωρεύονται θυμός, αντίδραση και εχθρότητα. Όλα αυτά είχε ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί όλο αυτό όνειρο».

«Το παιδί, ο κρίκος αυτής της ζωής, γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής και μεγαλώνοντας θα δει τον πατέρα της στη φυλακή, ή θα βγει από την φυλακή και ποια θα είναι η σχέση τους; Θα μάθει και για τη μητέρα της κι αντιλαμβάνεστε ότι μπαίνουν πολλά ψυχολογικά κριτήρια διαχείρισης των οικογενειών που θα συμπράξουν για το καλό της μικρής Λυδίας».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Κρύος άνθρωπος, χωρίς συναισθήματα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»

«Ο άνθρωπος αυτός είναι κρύος, χωρίς συναισθήματα γιατί θα μπορούσε να το ομολογήσει εξ αρχής. Παίζει θέατρο, νομίζω πως έφτασε να είναι παρατηρητής των γεγονότων και όχι πρωταγωνιστής», είπε ο κ. Ασκητής.

Όσο για τι θα θυμάται η μικρή Λυδία;

«Η μικρή Λυδία δεν έχει τη δυνατότητα να εγγράψει κ να αντιληφθεί συμπεριφορές. Μπορεί να βίωσε σοκ, ευτυχώς το παιδί δεν μπόρεσε να αποτυπώσει την πραγματικότητα. Αργότερα θα είναι το πρόβλημα, όταν θα μάθει την αλήθεια», κατέληξε ο γνωστός ψυχίατρος.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω όσα είπε ο κ. Ασκητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρόεδρος της Σερβίας για την επιστροφή Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν!

Βούλγαρος Ευρωβουλευτής: «Η Μακεδονία είναι βουλγαρική»

Αιμίλιος Χειλάκης για όταν σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Άφηνε πουρμπουάρ όσο ένα μηνιάτικο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς η σχέση πιλότου – Καρολάιν εξελίχθηκε σε σχέση εχθρότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.