ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος πιλότος μετά την πολύωρη απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα.

Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Το δεύτερο στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος.

Κλήθηκε να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία

Φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα, προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και έγινε το φονικό.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη», είπε φεύγοντας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος παίρνει τον δρόμο για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπάρχει στικάκι της Καρολάιν με αρχεία του πιλότου; Τον παρακολουθούσε;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε για τον δράκο της Νέας Σμύρνης στο κινητό του ο πιλότος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.