ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ψυχράθηκαν οι οικογένειες – Τι έχει συμβεί

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε σαν αποτέλεσμα οι οικογένειες της Καρολάιν αλλά και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να έχουν ψυχρή σχέση παρά το ενδιαφέρον τους για την μικρή Λυδία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ψυχράθηκαν οι οικογένειες – Τι έχει συμβεί

To Έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να στοιχειώνει τις δύο οικογένειες, με την σχέση μεταξύ τους να έχει ψυχρανθεί.

Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια της Καρολάιν προσπάθησε να έχει καλές σχέσεις με αυτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για χάρη της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα οι γονείς του πιλότου ενώ αυτός βρίσκεται στην φυλακή, περνούσαν αρκετό χρόνο στην Αλόννησο. Όμως αυτό φαίνεται να άλλαξε τον τελευταίο καιρό.

Η μητέρα της Καρολάιν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μετά την βάφτιση της μικρής αποφάσισε να περιορίσει τις συναντήσεις της οικογένειας του Αναγνωστόπουλου με την Λυδία, σ’ αυτές που αποφάσισε το δικαστήριο.

Αποτέλεσμα αυτής της, της κίνησης, ήταν ο πατέρας του πιλότου να φύγει από το νησί, ενώ η ψυχολογία του δεν είναι καλή πως επισημαίνει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Την ίδια ώρα ένας φίλος της οικογένειας της Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Εκεί αναφέρθηκε στον Μπάμπη και είπε μεταξύ άλλων πως ο Μπάμπης από μικρός ήταν ένα απόμακρο και εσωστρεφές παιδί, που στην ηλικία των 12 με 13 αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ψυχράθηκαν οι οικογένειες – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.