ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τα δυο κακουργήματα

Παραπέμπεται σε δίκη ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την κατηγορία δύο κακουργημάτων.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τα δυο κακουργήματα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ώρα της κρίσης είναι κοντά για το φονικό της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της που συντάραξε την Ελλάδα.

Ο άντρας της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στραγγάλισε την κοπέλα και στη συνέχεια έπαιξε θέατρο για μέρες σκηνοθετώντας ληστεία στο σπίτι, παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από τους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Αναγνωστόπουλος είναι δύο βαθμού κακουργήματος αλλά και 2 πλημμελήματα. Ο 34χρονος πιλότος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και κακοποίηση ζώου καθώς στην προσπάθεια του να σκηνοθετήσει τη ληστεία είχε σκοτώσει και τον σκύλο.

Τα παραπάνω τιμωρούνται ως κακουργήματα ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται κατηγορούμενος και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας και της ψευδής κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι αναγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα των δικαστών για τον συζυγοκτόνο

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως έναν άνθρωπο ο οποίος έδρασε πάντα ψύχραιμος και αυτοκυριαρχούμενος ενώ χειραγωγούσε την νεότερη σύζυγό του.

Η εισαγγελική πρόταση του κ. Νούλη είναι αυτή στην οποία βάσισαν την απόφασή τους οι δικαστές. Στην πολυσέλιδη πρόταση αποδομούνται οι ισχυρισμοί του δράστη για «ατύχημα». Τονίζεται η μεθοδικότητα με την οποία έδρασε ο κατηγορούμενος και η σκληρότητα της προσωπικότητάς του.

Οι λεπτομέρειες για το φονικό στα Γλυκά Νερά που αναφέρονται ανατριχιάζουν με τον εισαγγελέα να ισχυρίζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και την κόρη του για να ξεφύγει από τις αρχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε δίκη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τα δυο κακουργήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις