ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία από τη δολοφονία της Καρολάιν, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία από τη δολοφονία της Καρολάιν, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ο ποινικολόγος Ηλίας Σιδέρης και η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη μίλησαν στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους, στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες.

Μάλιστα, σε ένα από τα ραντεβού είχε πάει μαζί με τον πατέρα του που είναι αρχιτέκτονας.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν μετά τη δολοφονία της Καρολάιν είχαν πάθει σοκ, καθώς σκέφτηκαν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του να συνεχίσει τις εργασίες για το νέο σπίτι στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και εκείνος απάντησε ότι «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι Ηλίας Σιδέρης και Άννα Κανδαράκη:

 

Διαβάστε ακόμη:

Γλυκά Νερά: Οργάνωνε το χτίσιμο του σπιτιού του σαν να μην τρέχει τίποτα μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Παναθηναϊκός: Συζητήσεις με Μίλαν για φιλικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.