ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος

Ο 32χρονος είπε στην αστυνομία πως σκότωσε την Καρολάιν, μετά από διαπληκτισμό.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: ο 32χρονος είπε στην αστυνομία πως σκότωσε την Καρολάιν, μετά από διαπληκτισμό.

Πώς η εφαρμογή για την υγεία κάρφωσε τον δολοφόνο στην περιβόητη υπόθεση. Από εκεί και πέρα, ο 32χρονος, είπε στην ΕΛ.ΑΣ, πως είχε διαπληκτισμό με την Καρολάιν και πάνω στα νεύρα του, την δολοφόνησε.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πιλότος, που χθες αργά το βράδυ, ομολόγησε πως αυτός είναι αυτός που έβαλε τέλος στην ζωή της συζύγου του.

Είχε προηγηθεί μαραθώνια κατάθεση, πριν υπάρξει αυτή η εξέλιξη στην όλη υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος φαίνεται να… έσπασε, μετά από οκτώ ώρες που βρισκόταν στην αστυνομία. Μάλιστα πέρα από την παραδοχή του, πως αυτός διέπραξε το αδίκημα, έκανε γνωστό πως δεν είχε κάποιον συνεργό.

Επίσης σημείωσε πως το τελευταίο διάστημα, είχε πολλές φορές προστριβές μαζί της. Ενώ τόνισε πως πάνω απ’ όλα αυτό που τον ένοιαζε, ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαλεύκανε την υπόθεση, μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Το πρώτο ήταν πως η κασέτα της κάμερας, δεν αφαιρέθηκε το διάστημα που είπε ο πιλότος. δεύτερον το διάστημα που κατέθεσε πως ήταν δεμένος, το κινητό του είχε δραστηριότητα.

Ενώ τρίτον το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, το χρονικό διάστημα, που ο 32χρονος ανέφερε, πως είχε χάσει την ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αρρωστημένη δημοσίευση του δολοφόνου στο Instagram

Euro 2020: Τρεις αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το Twitter για την #Γυναικοκτονια που συγκλόνισε τη χώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.