ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του Αναγνωστόπουλου

Τι είπε στην απολογία του ο καθ' ομολογία δολοφόνος που ζήτησε «συγγνώμη» μετά το θέατρο
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του Αναγνωστόπουλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πέντε ώρες χρειάστηκε μπροστά στον ανακριτή ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να ολοκληρώσει την απολογία του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υπέβαλε δυο αιτήματα στον ανακριτή για να ανατρέψει τα στοιχεία της δικογραφίας ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Ο συζυγοκτόνος έφτασε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια από τη ΓΑΔΑ, στις 9 το πρωί και υπό τις αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων.

Τα δύο αιτήματα του συζυγοκτόνου 

Ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα προσπαθεί να πείσει ο 32χρονος συζυγοκτόνος και σ’ αυτή την κατεύθυνση υπέβαλε δύο αιτήματα.

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ΄ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η κάρτα αφαιρέθηκε λίγο μετά τις 00:00 το βράδυ, ενώ η Καρολάιν δολοφονήθηκε μετά τις 04:00 το πρωί.

Την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση του με την Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε στον ανακριτή αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που υπήρχε στο εσωτερικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, ώστε να διαπιστωθεί, κατά τους ισχυρισμούς του, πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της.

Ο κατηγορούμενος «κόντρα» στα στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία διαφαίνεται ότι η κάρτα από την κάμερα αφαιρέθηκε περίπου τρεις ώρες πριν το έγκλημα εκείνος υποστήριξε, κατά τις πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή όσα είχε πει και προανακριτικά όταν ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν.

Ότι δηλαδή, αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα μετά το έγκλημα που διέπραξε και όχι πριν από αυτό. Στη συνέχεια, όπως έχει υποστηρίξει, έκοψε την κάρτα σε κομμάτια και την πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Το δεύτερο αίτημα που υπέβαλλε ενώπιον του ανακριτή ο συζυγοκτόνος αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου τα πρόσωπα αυτά να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση που είχε ο ίδιος με την άτυχη 20χρονη.

Το αίτημα αυτό υποβλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προς ενίσχυση του ισχυρισμού του ότι είχε καλή σχέση με το θύμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Περιμένουν στις φυλακές οι ποινικοί τον πιλότο

Survivor: Τζέιμς, Μπάρτζης και Άννα Μαρία έκαναν… άνω-κάτω την εκπομπή του Μουτσινά! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του Αναγνωστόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.