ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γύρισε ο πιλότος και λέει σε συγκρατούμενους του ότι σκότωσαν άλλοι την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού εδώ και λίγες εβδομάδες και φαίνεται πως… τα γυρίζει για τη δολοφονία που διέπραξε, σκοτώνοντας την 20χρονη Κάρολαϊν.  Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο MEGA από τον Βασίλη Λαμπρόπουλος τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ο υπαινιγμός και επανέρχεται το σενάριο...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γύρισε ο πιλότος και λέει σε συγκρατούμενους του ότι σκότωσαν άλλοι την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού εδώ και λίγες εβδομάδες και φαίνεται πως… τα γυρίζει για τη δολοφονία που διέπραξε, σκοτώνοντας την 20χρονη Κάρολαϊν. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο MEGA από τον Βασίλη Λαμπρόπουλος τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ο υπαινιγμός και επανέρχεται το σενάριο ληστών.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Κάρολαϊν και τη σκότωσαν γιατί  υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη.

Το συγκεκριμένο σενάριο ακούγεται σε ορισμένες συζητήσεις στη φυλακή με τους συγκρατούμενούς του από τον ίδιο τον δράστη, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχουν δείξει στοιχεία εισβολής στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, με τις Αρχές να εξετάζουν κάθε στοιχείο που προκύπτει.

Βέβαια εδώ εγείρεται και ένα άλλο ερώτημα… Για ποιον λόγο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος προσπαθεί να εμπλέξει ξανά τους… άγνωστους δράστες, τη στιγμή που έχει ομολογήσει την πράξη του.

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ισαάκ – Σολωμός Σολωμού: Τα ονόματά τους σε δρόμο στο Μεσολόγγι

Επεισόδιο με συνεργείο ΣΚΑΪ στον Πειραιά: Όταν χάνεις το δίκιο σου με τον τρόπο σου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γύρισε ο πιλότος και λέει σε συγκρατούμενους του ότι σκότωσαν άλλοι την Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.