Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό με παραγωγό να ζητάει την άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να το γυρίσει ταινία.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τράβηξε το ενδιαφέρον ενός Βρετανού Παραγωγού. Ο οποίος ήθελε να γυρίσει ντοκιμαντέρ γι' αυτό και ζήτησε την άδεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος του αρνήθηκε.

Το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και στο εξωτερικό, με παραγωγό να ζητάει την άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να το γυρίσει ντοκιμαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα η δολοφονία στα Γλυκά Νερά, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου στην Μεγάλη Βρετανία, λόγω και της καταγωγής που είχε η Καρολάιν.

Γι’ αυτόν τον λόγο ένας Βρετανός παραγωγός φαίνεται πως επιθυμεί να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ, για την όλη ιστορία.

Γι’ αυτό και ήρθε σε επαφή με τον πιλότο, που αρχικά έχει ομολογήσει πως είναι δράστης και του ζήτησε την άδεια για να το γυρίζει. Όμως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 να αρνήθηκε.

Πάντως αν γινόταν αυτό, θα ήταν μέσα από την σκοπιά του φερόμενου ως δολοφόνου. Αφού ο παραγωγός δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία με την οικογένεια της Καρολάιν.

Για το θέμα έχει δείξει ενδιαφέρον και το BBC. Έτσι θα πάρει συνέντευξη από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και από την σύμβουλο που ερχόταν σε επαφή με το ζευγάρι.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο